Misli veliko, idi malim koracima, kreni odmah.

IFM EDUKATIVNI CENTAR - CENTAR ZA RAZVOJ POTENCIJALA

Bavite se prodajom ili želite? Sigurno ste se susreli sa nizom kamena spoticanja na putu do zaključenja ugovora ili zaslužene titule uspešnog prodavca. Od zakazivanja termina, prezentovanja i prodajnog razgovora, veštine komunikacije i pregovaranja, do održavanja kontakta i izgradnje odnosa sa klijentima, izgradnje prodajnog tima nailazite na prepreke koje manje ili više uspešno možete da prevaziđete. Mi smo tu da Vam ponudimo obuku i edukaciju kako bi ste svaki korak na ovom putu napravili sa velikim samopouzdanjem, znanjem i pozitivnim stavom.

IFM Edukativni centar pre svega godinama ulaže i svoje ljude i time razvija sopstvene potencijale. Naše edukacije i obuke zasnovane su na stručnosti, proverenim programima i velikom iskustvu predavača. Sastoje se iz teorisjkim i praktičnih celina, dok se naši predavači trude da polaznicima u svakom trenutku prenesu svoje bogato iskustvo kroz praktične primere, vežbe, otvoreni za dvosmernu komunikaciju i posvećenit.

Svaki polaznik IFM edukativnog centra danas može kod nas da dobije edukaciju na bilo koju temu iz oblasti veština komunikacije, pregovaračkih veština, veština prodaje, organizacije, upravljanja, mentorstva itd. Sve ono šta savremena prodaja danas traži, IFM edukativni centar nudi.Svaki polaznik IFM edukativnog centra danas može kod nas da dobije edukaciju na bilo koju temu iz oblasti veština komunikacije, pregovaračkih veština, veština prodaje, organizacije, upravljanja, mentorstva itd. Sve ono šta savremena prodaja danas traži, IFM edukativni centar nudi.

KOME SU NAMENJENE IFM EDUKACIJE?

TEME IFM EDUKACIJA

  • Veštine prodaje
  • Razvoj prodajnih timova
  • Motivacija
  • Veštine komunikacije
  • Upravljanje stresom i konfliktima
  • Upravljanje promenama
  • Organizacija i faze u prodaji
  • Upravljanje vremenom i organizacija
  • Edukacija trenera

12.000
obuka

40.000
učesnika edukacija i obuka

12
godina iskustva u edukaciji prodajnih timova

2000
saranika u prodajnom sistemu

ŠTA O IFM EDUKATIVNOM CENTRU KAŽU POLAZNICI?

Sve što sam naučila u IFM Edukativnom centru svakodnevno primenjujem u svom poslu. Od prodaje, organizacije vremena, načina komunikacije sa različitim grupama ljudi do ličnog razvoja kroz pravilno postavljanje ciljeva i upravljanje sobom. Sjajni predavači, na primerima iz iskustva i kroz mnoštvo vežbi, omogućavaju polaznicima da za kratko vreme usvoje i najteže postulate.


Dunja Graovac, Marketing stručnjak, vlasnik Authentic Agency, član IFM Udruženja od 2012. godine