Kreirajmo kulturu osiguranja

IFM Group

IFM Group nastao je sa idejom da na jednom mestu ujedini sve subjekte koji aktivno rade na ideji kreiranja kulture osiguranje u Srbiji i pružanja najbolje usluge, a pre svega informacije o osiguranju. Želimo da pružimo kvalitetnu informaciju, objašnjenje o svrsi osiguranja i potencijalu koji postoji za svakog osiguranog pojedinca. Važno je da svi razumemo da opcija stabilnih finansija i štednje postoji.

UDRUŽENJE

IFM Udruženje edukuje svoje članove, saradnike i građane kako bismo svi zajedno kreirali kulturu osiguranja u našoj zemlji.

PARTNERS

IFM Partners stoji na raspolaganju svakom zainteresovanom pojedincu ili kompaniji da pronađe i realizuje najbolju finansijsku ponudu za sigurnu budućnost.

EDUKATIVNI CENTAR

IFM edukativni centar pruža vrhunsku edukaciju potrebnu da napravimo razliku u svemu što radimo. Kultura osiguranja zahteva profesionalce!

REGISTRACIJA VOZILA

U okviru IFM grupacije mislili smo i na Vaše vreme. Registrujte Vaše vozilo - sigurno, brzo i efikasno po sistemu “ključ u ruke”.

MISIJA I VIZIJA

IFM kao jedan od ključnih generatora, mimo privrednih parametara, porasta životnog ali i drugih vrsta osiguranja u Srbiji vidimo podizanje svesti o mogućnostima i benefitima koje jedan ovakav proizvod može da ponudi korisnicima. Naša misija je da kroz naš edukativni centar informišemo i edukujemo što je moguće veći broj naših članova, saradnika i gradjana o opcijama stabilnih finansija i štednje, kao i da im predočimo zbog čega je ovaj vid štednje u ovom trenutku najsigurniji.

Na ostvarenju naše misije radimo kontinuirano i to stvaranjem timova profesionalaca i pojedinaca koji su sposobni i na pravi način prenose benefite finansijske sigurnosti koju smo u svakom trenutku u mogućnosti da kreiramo. Pored toga, naša vizija obuhvata i pozicioniranje IFM group-a kao lidera na tržištu osiguranja u Srbiji i nosioca promena na bolje za celokupnu popukaciju.

  • 2002 - Nastanak IFM tima
  • 2013 - Osnivanje IFM Udruženja posrednika i zastupnika u osiguranju
  • 2014 - Agencija IFM Partners samostalno počinje sa radom
  • 2015 - Formiranje IFM group-e

IFM tim je za period od 12 godina, koliko se bavimo ovim humanim poslom, uprkos lošim privrednim parametrima, a na krilima kvalitetne edukacije naših gradjana i podizanja njihove svesti uspeo da edukuje preko 30.000 ljudi koji danas štede svoj novac kroz polisu životnog osiguranja uprkos teškoj socijalnoj situaciji. I ne samo to, razvili smo sistem kroz koji pružamo pravu podršku našim klijentima u svakom segmentu osiguranja i štednje. Mi, u okviru IFM-a verujemo da na ovaj način radimo sjajan posao, jer svaki novi ugovor i pruženu uslugu tumačimo kao vid pomoći našim klijentima. Smatramo da smo uspeli u jednom veoma važnom segmentu za naše okruženje - uspelli smo da ih uverimo, da je bolje da štede nešto nego ništa i da kao dodatan benefit za to dobiju I adekvatnu zaštitu.

IFM GROUP VAM PRUŽA

  • Najkvalitetnije edukacije i prave informacije
  • Stvaranje najvrednijeg kapitala - posvećenog i stručnog tima
  • Profesionalce kao finansijske savetnike za sigurnu budućnost
  • Mogućnost štednje koja je sigurna
  • Podršku za sve vrste usluga u osiguranju na jednom mestu
  • Priliku da i sami učestvujete u kreiranju kulture osiguranja

KONTAKTIRAJTE NAS

Da bismo kreirali kulturu osiguranja moramo odgovoriti na sva pitanja i nedoumice koje kao pojedinci imamo. Naš tim iskusnih stručnjaka stoji Vam na raspolaganju. Odgovor stiže do Vas u najkraćem roku od jednog radnog dana, iskoristite priliku klikom na dugme: