Osigurajte svoju budućnost - mislite na vreme

ŠTEDNJA KROZ OSIGURANJE JE SIGURNA

Tržište osiguranja je uređeno po najvišim standardima. Zakonska regulativa obuhvata Zakon o osiguranju i načinu ulaganja kapitala, ali i kontrolu i nadzor Narodne banke Srbije, kao i Ministarstva finansija iz zemalja Evropske unije (poput Austrije).

TRADICIJA

Osiguravajuće kuće koje su partneri IFM Partners agencije ističu se tradicijom dugom i preko dve stotina godina, kao i kvalitetom svojih proizvoda.

RE-OSIGURANJE

Svaka osiguravajuća kuća, u skladu sa regulativom poslovanja na tržištu osiguranja, mora biti osigurana kod duplo jače osiguravajuće kuće, čiji se kapital nalazi na tri različita kontinenta. Ovo je jedinstven sistem osiguranja štednje koji klijentima pruža dodatnu sigurnost.

SIGURNOST

Štednja kroz program osiguranja je sigurna jer je višestruko zaštićena pravnim okvirom, kako samih osiguravajućih kuća i zemalja iz kojih one potiču, tako i zakonodavnim okvirom države i pravnim regulativama Narodne Banke Srbije.

DOBIT

Dobit prilikom štednje kroz program osiguranja je izvesna i kreće se u opsegu od 3-6% na godišnjem nivou. Kolika će dobit biti zavisi od poslovanja same osiguravajuće kuće, samog programa osiguranja i raspodele kapitala u svakoj godini štednje.

MOGUĆNOST

Štednja kroz program osiguranja pruža višestruke i jedinstvene mogućnosti - obezbeđenje same štednje, porodice, kapitala za budućnost, privatne rente (penzije), kao i kombinovanje sa različitim programima osiguranja.

IFM PARTNERS JE VAŠ SIGURAN PARTNER

  • U našoj ponudi su proizvodi i programi najboljih osiguravajućih kuća u zemlji i Evropi
  • Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo
  • Čine ga finansijski stručnjaci različitih profila
  • Tu smo da kreiramo najbolju ponudu prema Vašim potrebama
  • Ne promovišemo nijednu osiguravajuću kuću, Vaš interes je naš interes
  • Do rešenja dolazimo brzo i lako poštujući Vaše dragoceno vreme

IZABERITE OSIGURANJE PREMA VAŠIM POTREBAMA

Zbog čvrstih partnerskih odnosa sa najstarijim i najvažnijim osiguravajućim kućama u zemlji i svetu, kao i snažnog tima finansijskih eksperata dugogodišnjeg iskustva, našu ponudu odlikuje najširi dijapazon programa i proizvoda osiguravajućih kuća, među kojima pronalazimo najbolje u skladu sa Vašim potrebama. Glavni cilj IFM partnerske mreže jeste što efikasnije pružanje rešenja na apsolutno zadovoljstvo svakog klijenta ponaosob.