OSIGURANJE IMOVINE

Šta je osiguranje imovine?

Donesite ispravnu i odgovornu odluku, i na vreme zaštitite svoju imovinu, kao i sve dragocenosti od bilo kakvih nepredviđenih okolnosti. Pored prirodnih nepogoda, predupredite štete izazvane krađom, provalom, i drugim oblicima uništenja imovine.

 • MAJSTOR U KUĆI

  Ukoliko dođe do bilo kakvog nepredviđenog kvara u Vašem domu, naše osiguranje Majstor u kući obezbeđuje intervenciju stručnih lica i to 24 časa dnevno 365 dana u godini. Majstor u kući sinonim je za pouzdanu pomoć u slučaju potrebe hitne popravke u Vašem stanu ili kući. Ovim osiguranjem povećaćete komfor u svakodnevnom životu i funkcionisanju, a stres koji uzrokuje kvar poput pucanja cevi u stanu, više neće biti Vaš problem.

 • STAN I ČLANOVI DOMAĆINSTVA

  Čak 34% svih elementarnih nepogoda u Srbiji, u poslednjih dvadeset godina, čine poplave koje su ujedno i jedna od najvećih opasnosti po imovinu. Pored poplava, osiguranje stana i članova domaćinstva pokriva i nepogode poput požara, udara groma, ekspolozije, ali i provalne krađe i razbojništva. Zaštitite svoje najbliže, kao i dom koji ste naporno sticali.

 • OSIGURANJE USEVA I PLODOVA

  Ne dozvolite da težak posao i plodovi Vašeg rada budu uništeni u nepovrat pod uticajem sve nepostojanijih vremenskih faktora. Ukupna šteta na useve i plodove od poplava u 2014. prelazila je čak 600 miliona dolara. Uz pokrivenost našim osiguranjem Vaši plodovi i usevi neće postati negativna statistika. Osigurajte trud svojih ruku jer na taj način ulažete u stabilnost, održivost i kvalitet svog rada.

 • POLJOPRIVREDNA GAZDINSTVA

  Neka Vaše gazdinstvo bude Vaš ponos i ponos Vaše porodice doveka. Predupredite sve rizike i štete prouzorkovane elementarnim nepogodama i drugim oblicima opasnosti. Naše osiguranje namenjeno je osiguranju farmi u vlasništvu fizičkih lica i to sa osnovnim ciljem – pokrivanje troškova u slučaju štete prouzrokovane vremenskim ili drugim nepogodama.

 • KUĆE I VIKENDICE

  Neka Vaši vikendi uvek budu savršeni. Izbegnite mogućnost da Vam išta pokvari Vaš mir u Vašem zasluženom parčetu raja. Stoga ne propustite priliku da osigurate svoju vikendicu i izbegnete brige oko pokrića troškova usled različitih oblika štete. Zaslužili ste da uživate u danima odmora bez stresa i nepotrebnih izdataka.

ŠTA MOŽEMO OSIGURATI?

 • STAN ILI KUĆU
 • DOMAĆINSTVO
 • POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO

MISLITE NA VREME - OSIGURAJTE VAŠU IMOVINU

Mnogo primera, kao što su i martovske poplave u Sribiji 2014, ukazuju na to da šteštu zaista možete sprečiti time što ćete misliti na osiguranje Vaše imovine pre nego što dođe do nepredviđenih situacija, kao što su poplave, kvarovi, lom, krađa i sl.